– Over ons –

Al jaren bedrukken we kleding en textiel voor verenigingen en particulieren. We zijn vooral gespecialiseerd in transferdruk op verschillende kwaliteiten en grondstoffen van textiel. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere druktechnieken, zoals zeefdruk en borduren.

Wij, Sabrina en Melanie, hebben al heel veel jaren ervaring in de kledingindustrie. Beiden zijn we succesvol afgestudeerd aan het MBO voor mode en kleding richting maatkleding, met extra behaalde certificaten voor CADCAM en AOV. In de loop der jaren hebben we samen veel ervaring opgedaan binnen alle takken van de industrie.

Al deze ervaringen zijn in 2008 gebundeld en hebben het succesvolle bedrijf MESA patronenservice opgericht. Al een geruime tijd bieden we diensten aan in de CADCAM sector van de kleding, het ontwikkelen van patronen.

Naast het bedrijfsleven zijn we ook volop actief in het verenigingsleven. Mede hierdoor is de passie ontstaan om kleding te gaan bedrukken. Wat begonnen is als hobby en passie is nu uitgegroeid tot een fantastisch bedrijf. We hopen ons te onderscheiden van andere bedrijven door onze service om voor iedereen klaar te staan, en daarom ook vanaf 1 stuks een leuk shirt te kunnen bedrukken.